Mimosa-työjärjestysohjelma -

Suomalainen Mimosa on eräs monipuolisimmista markkinoilla olevista työjärjestysohjelmista. Mimosaa ei ole kehitetty ainoastaan tietyn oppilaitoksen tai oppilaitostyypin tämänhetkisiin tarpeisiin tai integroitavaksi tiettyyn sovellukseen tai toimivaksi ainoastaan tietyssä maassa. Mimosa on tällä hetkellä käytössä erilaisissa ja eritasoisissa oppilaitoksissa aina päiväkodeista yliopistoihin yli 80 maassa ja se on vuosia ollut maailmalla suosituin suomalainen työjärjestysohjelma. Mimosan käyttäjinä ovat myös yritykset, järjestöt ja konferenssit.

Mimosan etuja:

Laadit työjärjestykset omalla tyylilläsi

Meille on ollut aina tärkeää kuunnella asiakkaittemme toivomuksia, missä tahansa he sijaitsevatkin. Olemme kehittäneet sovellustamme jo 15 vuoden ajan ja olemme tunnollisesti käyttäneet asiakkaittemme ehdotuksia kehitystyön ja uusien ominaisuuksien perustana. Tällä hetkellä sovelluksessa on yli 700 menuvalintaa ja toimintoa kaikkiin ajateltavissa oleviin tilanteisiin.

Työjärjestysnäkymässä voit tarkastella kaikkia työjärjestyksiä ja niiden välisiä kytkentöjä tosiaikaisesti, ja muutoksia tehtäessä Mimosa automaattisesti estää tuntien päällekkäisyydet ja muut virheet sekä tekee tarvittaessa myös ehdotuksia tuntien sijoittelussa. Sovelluksella voit yhdellä hiiren klikkauksella siirtää useiden tuntien jonon toiseen paikkaan, lisäksi Mimosa tarvittaessa ehdottaa esimerkiksi tilojen vaihtomahdollisuudet ja mahdollistaa aikaisemmin tehtyjen tuntien sijoittelun perumisen. Kaikkiaan 2000 viimeksi tehtyä toimintoa voidaan perua ja voit hypätä suoraan mihin tahansa aikaisempaan vaihteeseen.

Voit vapaasti yhdistellä erilaisia tekniikoita työjärjestysten laadinnassa, sijoitella yksilöllisesti määritellyt kurssit ennalta osoitettuihin paikkoihin, lukita nämä ja sen jälkeen antaa Mimosan sijoitella automattisesti loput kursseista. Mimosan tehokas optimointi voidaan luonnollisesti rajata vain osaan työjärjestyksistä ja kursseista ja voit koska tahansa hienosäätää lopputulosta interaktiivisella tuntien sijoittelulla. Optimointia voidaan käyttää myös opiskelijoiden valintojen tehostamisessa.

Työskentelet milloin ja missä haluat

Keskeneräisistä työjärjestyksistä ei käyttäjille ole hyötyä. Tämä on yksi syy miksi Mimosalla laaditaan työjärjestykset käyttäjien tietokoneella tai verkossa ennen kuin ne julkaistaan internetissä tai tulostetaan kirjoittimelle. Mimosa toimii kaikissa työasemissa ja verkossa eikä sovellus ole riippuvainen kolmannen osapuolen järjestelmistä, joten voit työskennellä milloin ja missä haluat. Kaikkien julkaistavien sivujen tyylit voit myös muokata täysin toivomustesi mukaisiksi.

Siirrät rajoituksetta tietoja muiden järjestelmien välillä

Monissa organisaatioissa käyttäjät on pakotettu joustamattomaan työjärjestyssuunnitteluun. Kaikkien on käytettävä samaa ja usein kallista järjestelmää, vaikkei se tarjoa samaa joustavuutta ja ominaisuuksia, jota oppilaat ja henkilökunta tarvitsisivat. Mimosa tarjoaa edullisen ja erittäin joustavan vaihtoehdon kaikille niille vaativille käyttäjille, joiden työjärjestyslaadinta on haastavaa, yksilöllistä ja täynnä yllätyksiä ja poikkeuksia. Mimosan avulla voit helposti tuoda tietoja kaikista avoimista järjestelmistä, ja myös viedä tietoja tietoja muihin järjestelmiin sekä yhdistää joustavasti verkossa usean käyttäjän työjärjestystiedot.

Hyödyt veloituksettomista päivityksistä ja tuesta

Mikään toinen työjärjestyssovellus ei tarjoa Mimosan tasoista tukea, sillä sovelluksen hankintahinta sisältää veloituksettomat ja elämänikäiset päivitykset, sähköposti- ja puhelintuen. Voit koska tahansa ottaa yhteyttä jos sinulla on jotakin kysyttävää tai jos haluat Mimosaan jonkin tärkeän lisäominaisuuden. Toteutamme monet saamistamme lisätoiveista, jos näemme että ne sopivat konseptiimme.

Vältyt järjestelmien lastentaudeilta

Mimosalla työskennellässä ei tarvitse pelätä olevansa uuden sovelluksen ensimmäinen pilottikäyttäjä tai betatestaaja. Yli 15 vuoden aikana käyttäjäkuntaamme on kertynyt tuhansia asiakkaita, joista monet ovat hyödyllisten lisäpiirteiden lisäksi tehneet lukuisia arvokkaita korjausehdotuksia. Heidän ansiosta voimme luottavaisin mielin tarjota kypsää ratkaisuamme myös uusille käyttäjille. Tästä karttalinkistä löydät tärkeimmät referenssiasiakkaamme eri puolilta maailmaa.

Työjärjestysten luonti ja ylläpitö on usen monimutkainen prosessi niin ihmisille kuin kuin tietokoneelle. Mimosan optimointialgoritmit on piilotettu käyttäjältä silloin, kun näistä ei tarvitse tietää, mutta tarvittaessa optimointi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet säästää aikaa ja automatisoida rutiininomaisia työvaiheita. Mimosa ajettelee puolestasi moniulotteisesti ja virheettömästi, jonka vuoksi työjärjestysten laatiminen on vaivatonta, mutta samalla olet paremmin selvillä useista rinnakkaisista ja vaihtoehtoisista ratkaisuista. Mimosa auttaa työjärjestyspalapelisi kokoamisessa, ja voit unohtaa tuntien päällekkäisyydet.

Tällä hetkellä tyytyväisiä Mimosan käyttäjiä on käytännöllisesti katson kaikissa oppilaitostyypeissä, yliopistoissa ja yrityksissä yli 80 maassa ja kaikissa maanosissa:

Mimosa on suunniteltu yksinkertaistamaan ja monipuolistamaan tapaa jolla kurssit - tai kokeet, kokoukset tai muut tapahtumat ja niistä riippuvat resurssit - sijoitetaan työjärjestyksiin. Mimosa soveltuu erityisesti oppilaitoksille ja yrityksille, joiden nykyinen järjestelmä on rajoittava eikä vastaa kasvavia vaatimuksia. Mimosa on erityisen suosittu yliopistoissa, jotka asettavat korkeat standardit valitsemilleen järjestelmille. Tällä hetkellä Mimosaa käyttävien yliopistojen yhteenlaskettujen Nobel-palkintojen määrä ylittää jo sadan.

Kun olet aloittanut työjärjestystietojen syöttämiseen Mimosaan, huomaat pian kuinka helpsti alunperin monimutkainen tehtävä alkaa avautua. Et tarvitse kynää etkä paperia työskennessäsi, sillä kaikki tarvittava tieto on välittömästi käytettävissäsi, ja voit unohtaa aikaisempien sovellusten rajoitukset. Näkymästä toiseen siirtyminen on helppoa, ja voit valita mistä näkökulmasta tarkastelet ja muokkaat tietoja.

0

Työjärjestykset ja muut raportit voidaan tulostaa tai julkaista webbisivuilla oppilaille, opettajille tai muille kohderyhmille. Työjärjestysten ja muiden raporttien ulkoasun voit valita useilla eri tavoilla ja raportit voidaan tulostaa kymmenillä eri tavoilla taulukkolaskentaohjelmaan edelleen muokattavaksi. Työjärjestykset voidaan siirtää myös yleisimpiin webbikalenterihin ja mobiililaitteisiin tunnettujen tiedostoformaattien (iCalendar, vCalendar ja .csv) välityksellä.

0

Mimosan tuotantoversiolla on kaksi lisensointivaihtoehtoa: työasemakohtainen ja asiakaskohtainen (Mimosa Single-User ja Mimosa Site License). Voit myös ladata Mimosan 30-päiväisen esittelyversion tai pienille oppilaitoksille tarkoitetun ilmaisversion. Molempia versioita voit käyttää arvioidakseksi Mimosan ominaisuuksia ja näillä versioilla luodut tiedostot ovat yhteensopivia Mimosan tuotantoversion kanssa.

Ilmaiset päivitykset ja tuki

Mimosan käyttäjänä voit hyödyntää myös muuta Mimosan tukimatariaalia, ja voit ottaa meihin yhteyttä kun haluat. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ammattimaisesti kaikkialla.

Mimosan hankinta oikeuttaa seuraaviin veloituksettomiin ja rajoittamattomiin palveuihin:

  • Voit päivittää Mimosan sen uusimpaan versioon milloin tahansa - nykyinen versio on ""
  • Mailaa tai soita meille jos sinulla on Mimosaan liittyviä kysymyksiä
  • Saat tietoa viimeisimmistä päivityksistä ja vinkkejä miten voit tehostaa Mimosan käyttöä

Muut tältä sivulta linkkautuvat sivut ovat toistaiseksi julkaistu ainoastaan englanniksi. Pyrimme toimittamaan näistäkin suomenkielisen versiot ensi tilassa. Pahoittelemme.